AktivSvea

AktivSvealogo

 

 

Aktiv Svea - Må naturligt bra

Aktiv Svea grundades 2008 av företaget Octean - ett familjeföretag som har 40 års erfarenhet av att producera och sälja tillskott och medicintekniska produkter för människa till apotek och hälsokost. Kärleken till djur har alltid funnits inom familjen och det var en självklarhet att även överföra filosofin till djuren – Må naturligt bra.

Aktiv Sveas produkter har olika egenskaper för att passa djurens olika personliga behov samt är skapade med samma omtanke – Att dina djur ska må naturligt bra varje dag!

Aktiv Svea– som idag består av 7 olika produkter - erbjuder fodertillskott för hund och katt med fokus på leder, mun och mage. Produkterna innehåller noga utvalda naturliga ingredienser och är framtagna i samarbete med veterinärer och experter inom veterinärmedicin.

De produceras med omsorg för hållbarhet och miljö  utanför Göteborg - helt i enlighet med GMP (internationell läkemedelsstandard) och HACCP (Europas högsta krav på livsmedelssäkerhet).

Produkterna har dokumenterade kliniska studier och full spårbarhet på de aktiva ingredienserna.

 

AktivSvea produkter

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

per page
Set Descending Direction
per page
Set Descending Direction